Avdelningar

Servicepersonal

Connect

Om Aqua Dental 
Aqua Dental grundades år 2010 med en strävan mot att göra den kvalitativa tandvården tillgänglig för fler personer. Så har det också blivit. Nu är vi verksamma med åtta kliniker i Stockholm och två i Göteborg. Här erbjuds våra patienter ett omfattande tandvårdsombud innefattande allmäntandvård, estetisk tandvård, specialisttandvård och akuttandvård. Vi bedriver också tandtekniska laboratorium för att säkerställa högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder våra patienter. Vi tror att anledningen till vår framgång är för att vi har slutat göra saker som de alltid har gjorts. Vi drivs nämligen av att utmana normer och arbetssätt som branschen tar för givet. 

 

350 kollegor 
År 2016 hade Aqua Dental drygt 100 medarbetare. I dag, fyra år senare arbetar upp emot 350 medarbetare på företaget. Den större delen av medarbetarna arbetar på våra kliniker, men för att hålla deras tidböcker fyllda krävs det personer som kommunicerar och planerar för våra patienter. På huvudkontoret arbetar marknadsavdelning, ekonomiavdelning, HR-avdelning samt en del av ledningsgruppen. Utöver det arbetar koordinatorer och administratörer på varje klinik.  
 

Servicecentret är första intrycket av företaget 
Eftersom att servicecentret eller receptionen ofta är den första kontakten patienten har med företaget är det viktigt att arbetet håller hög standard. Det sägs att första intrycket skapas inom några sekunder, så att inleda samtalet rätt och sedan upprätthålla den goda tonen har högsta betydelse. Därför är det också viktigt att snabbt känna av personen som vi kommunicerar med. Personalen som arbetar här är nyfikna, prestigelösa och lösningsorienterade. 
 

Finner en lösning till varje patient 
Våra patienter är vår högsta prioritet, därför arbetar vi flexibelt och letar alltid efter individuella lösningar till varje enskild patient. Tandvård är ett ämne som väcker obehag hos många och därför krävs det även att våra servicemedarbetare har egenskaper som förståelse och välvilja samt möjligheten att sätta sig in i andra personers situation 

 
Utvecklas med oss 
Vi är ett företag som ständigt formas och utvecklas. På Aqua Dental är ingen dag den andra lik och idéerna flödar då vi ständigt letar nya metoder till att utveckla våra arbetssätt. Varje servicemedarbetare som börjar arbeta på Aqua Dental genomgår en grundlig utbildning innefattande riktlinjer och arbetsmetoder. Självklart utbildas medarbetarna också i de verktyg som krävs för att upprätthålla standarden.  

Målsättningar och värderingar

Den privata tandläkarkedjan har som målsättning att genom passion, tillgänglighet och kvalitet erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. En av Aqua Dentals huvudsakliga värderingar är även att skapa en attraktiv arbetsmiljö för enastående medarbetare. Här får du möjlighet att växa inom ditt yrke, att arbeta nära några av Sveriges duktigaste specialister och på så sätt fortsätta utvecklas, oavsett senioritet. Aqua Dental erbjuder dessutom möjligheter till vidareutbildning inom företaget.

– Vi erbjuder en arbetsplats som bygger på en strävan att ständigt utvecklas och att hålla en ledande kvalitet. Vi brinner för att skapa Sveriges bästa tandvård. Aqua Dental är även måna om sina medarbetare och vi vill vara den bästa arbetsplatsen oavsett om du arbetar kliniskt eller administrativt, säger Henrik Augustsson. 

Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter

 • Alltid sätta patientens behov före våra egna
 • Skapa tillit genom otvivelaktig tydlighet, transparens, kommunikation och dokumentation
 • Hushålla med våra kunders och bolagets resurser
 • Använda hela verksamhetens samlade kompetens för optimala behandlingar och resultat
 • Ständigt utveckla våra erbjudanden med de senaste bevisade metoderna

Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet 

 • Levererar en grad av servicenivå vilken gör att vi med stolthet rekommenderar oss själva till våra nära och kära
 • Tillgängliga i de kanaler, platser och på de tider som våra kunder efterfrågar
 • Möter alla våra kunder med passion, värme, respekt och professionalism

Skapa en attraktiv arbetsmiljö för enastående medarbetare 

 • Inkluderande och respektfullt bemötande av samtliga medarbetare
 • Identifiera och följa sin passion för att ständigt sträva efter att utvecklas och förbättras i sin profession
 • Utvecklar varandra genom mentorskap, auskultationer och delaktighet
 • Bibehåller en organisation med högt i tak och där samtliga medarbetare har en stor professionell integritet

  Bli en del av något bra

  Aqua Dental har som mål att bli Sveriges bästa arbetsplats. Hos oss finns det utrymme för personlig utveckling och att klättra inom företaget.

  – 2017 var ett fantastiskt händelserikt år för oss på Aqua Dental, vi ökade vår kapacitet i behandlingsrum med 3 x under sommaren och välkomnade många nya medarbetare till oss. Under 2018 öppnar vi ett antal nybyggda kliniker men då vi hela tiden växer kraftigt med nya patienter behöver vi förtäta även på våra befintliga kliniker, säger Henrik Augustsson, VD på Aqua Dental. 

  • Möjlighet att utvecklas

   Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas för alla yrkeskategorier. Vi har flera pågående och planerade utbildningar för personalen och om du har några områden du brinner extra för finns det möjlighet att fördjupa dig inom dem.

  • Personalförmåner

   Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, bidrag för arbetsskor och glasögon och tjänstepension. Vi anordnar flertalet gemensamma aktiviteter under året, bland annat middagar, föreläsningar och after works där hela företaget samlas för team building.

  • Auskultera hos specialisttandläkare och erfarna allmäntandläkare

   Vi på Aqua Dental är väldigt specialisttunga, vilket skapar förutsättningar för personalen att utvecklas tillsammans. Oavsett din yrkeserfarenhet har du möjlighet att växa i din roll eller ta nästa steg mot nya utmaningar. Vi erbjuder auskultationer hos både specialisttandläkare och erfarna allmäntandläkare.

  • Drivna och engagerade medarbetare

   På Aqua Dental bygger vi företaget tillsammans.Vi har korta beslutsvägar och hos oss är det högt till tak. Allas åsikter är viktiga. Här bygger alla medarbetare företaget tillsammans. Vi är intresserade av att hitta medarbetare som är engagerade och drivna, även utanför behandlingsrummen. Hos oss blir du en del av företaget på mer än ett sätt.

  Sturegatan 4
  114 35 Stockholm Vägbeskrivning servicecenter@aquadental.se 010 188 00 00 Se sida

  Aqua Dental, City

  Vasagatan 44
  111 20 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

  Aqua Dental, Hammarby Sjöstad

  Lugnets Allé 10
  120 66 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

  Aqua Dental, Kungsholmen

  Norrmälar Strand 62
  112 35 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

  Aqua Dental Labs

  Mörby centrum
  182 33 Danderyd Vägbeskrivning Se sida

  Aqua Dental, Mörby

  Golfvägen 8
  182 31 Danderyd Vägbeskrivning Se sida

  Aqua Dental, Olskroken

  Redbergsvägen 13 A
  416 45 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

  Aqua Dental, Sollentuna

  Sollentunavägen 163C
  191 47 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

  Aqua Dental, Specialistkliniken

  Vasagatan 12
  111 20 Stockholm Vägbeskrivning servicecenter@aquadental.se 010 118 00 00 Se sida

  Aqua Dental Stockholm

  Vasagatan 12
  111 20 Stockholm Vägbeskrivning hr@aquadental.se 010 188 00 00 Se sida

  Aqua Dental Täby

  Aqua Dental - Tandläkare Täby
  183 34 Täby Vägbeskrivning taby@aquadental.se 0812202219

  Jobbar du redan på Aqua Dental?

  Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

  email
  @aquadental.se
  Teamtailor

  Karriärsida från Teamtailor