Dajana Houdek

Dajana Houdek

Head of HR and Talent Acquisition – HQ

Dajana Houdek började som personalchef på Aqua Dental i början av 2016. Innan dess hade hon arbetat inom tandvården, både med klinikledning och försäljning. Dajana har en bakgrund som tandhygienist men hann bara arbeta kliniskt en kort period innan hon vidareutbildade sig inom personalvetenskap och ledarskap. Det var när hon arbetade med klinikledning på en tandvårdskedja med sex kliniker som hennes intresse för personalfrågor väcktes. 
Skälet till att Dajana sökte sig till Aqua Dental var att företaget visade ett nytänkande som hon inte sett inom tandvården tidigare. 
– Visionen om att växa, från dåvarande tre kliniker (2016) lockade också. Jag ville gärna vara med på den resan om att bygga ett tandvårdsföretag som är så olikt allt annat i branschen och bidra till att bli branschens bästa arbetsgivare. Inriktningen på service och patientfokus var också något som lockade mig, säger Dajana. 

Något av det bästa med jobbet är enligt Dajana är att få arbeta med rekrytering av nya medarbetare. Aqua Dental är en attraktiv arbetsgivare och därför tycker Dajana att det är extra roligt att hitta driven personal som delar vår vision och vårt tankesätt.  
– Det bästa är självklart att få arbeta ihop med världens bästa personal. Jag kan inte tänka mig bättre kollegor än vad jag har. Personal som vidtar till att vår resa fortsätter framåt.

Det viktigaste för Dajana är att bidra till att personalen på företaget trivs. Att lyfta sådant som är bra och förändra sådant som behöver förändras. 
– Som ansvarig för personalen ser jag det som min viktigaste uppgift att stärka medarbetare: se till att personalen får utvecklas och hitta sina styrkor och intresseområden. Det är också oerhört viktigt för mig att bidra till att vi får fler bra kollegor till vår härliga Aqua-familj.

När Dajana tänker på framtiden på Aqua Dental så säger hon att hon får ett lyckorus. 
– Tanken på att vi precis börjat vår resa gör att jag blir väldigt förväntansfull inför allt som kommer. 

dajana@aquadental.se

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Aqua Dental?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@aquadental.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor