Jan Ekenbäck har mer än 25 års erfarenhet som kliniskt arbetande, utbildare och specialist inom oral protetik. Han tog sin specialistexamen 1982 och i 13 år ansvarade han för den kliniska utbildningen av blivande protetikspecialister på specialistkliniken S:t Erik i Stockholm. Jan arbetar i dag som kvalitetsansvarig på Aqua Dental, ett viktigt arbete för hela tandläkarkedjan då han är med och säkrar upp att alla behandlingar och behandlare håller hög kvalitet och ser över arbetet med att fortsätta utveckla Aqua Dentals tandvård på vägen mot att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård. 

Förutom detta arbete är Jan övertandläkare på Tandläkarhögskolan i Huddinge där han både undervisar och handleder. 2014 blev han utsedd till skolan bästa lärare. 

Jan skrev sin första bok om partiell plattprotetik 1981 och den boken används fortfarande som kurslitteratur. Hans andra bok handlade om implantat: att förebygga, diagnosticera och hantera komplikationer. Jan medverkar också på internetodontlogi.se, en sajt som riktar sig till specialister som vill fortsätta utveckla sin yrkeskompetens. 

I rollen som kvalitetsansvarig på Aqua Dental arbetar Jan med utbildning, kvalitetssäkring, terapiplanering och uppföljning för att säkerställa att vi har en hög kvalitet och nöjda patienter. 

Jobbar du redan på Aqua Dental?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@aquadental.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor