facebook tracking

André Wikholm är specialist inom ortodonti och började på Aqua Dental i januari 2017. Det första halvåret arbetade André deltid men gick i augusti upp på heltid. Han har tidigare arbetat inom folktandvården i olika landsting, bland annat Örebro, Gävleborg och Stockholm. Till Aqua Dental kom André främst på grund av de ambitioner som företaget har. 
– Det är högt i tak och det finns en framtidstro som jag inte har upplevt lika tydligt hos andra arbetsgivare, säger André. 

Något av det som André lyfter fram som det bästa med jobbet är att han får vara med och bidra till att människor vågar visa sina leenden. Att få arbeta med de här patientgrupperna är enligt André ett privilegium.
– Att få göra det tillsammans med så många duktiga kollegor är ett sant nöje. 

Viktigast i arbetet för André är både resan och målet. Att behandlingen blir så bra som möjligt på ett så behagligt sätt som möjligt. Aqua Dental fortsätter att växa och det gör även vår tandregleringsverksamhet. Nu ansvarar André även för en utbildning för ortodontiassistenter. 
– Under det kommande året välkomnar vi fler nya medarbetare och ser fram emot att hjälpa fler fantastiska patienter till nya leenden. 

Jobbar du redan på Aqua Dental?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@aquadental.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor