Malin Linder började arbeta som allmäntandläkare på Aqua Dental i oktober 2017. Hon har arbetat som tandläkare i drygt 20 år, både inom privat och offentlig tandvård. 2015 tog hon en masterexamen i kvalitetsarbete inom vård och omsorg. Malin sökte sig till Aqua Dental eftersom hon tilltalades av satsningen på specialisttandvård. Aqua Dental har rekryterat specialister inom i stort sett samtliga odontologiska specialiteter. 
– Inom Aqua Dental finns ett nära samarbete mellan allmän- och specialisttandvård. Jag värdesätter också att Aqua Dental satsar på kvalitets- och patientsäkerhetsarbete eftersom det är frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Det odontologiska område som framför allt intresserar mig är implantatprotetik och då passar det bra att vara på Aqua Dental eftersom vi ligger i framkant vad gäller implantatbehandlingar. 
Det bästa med arbetet är enligt Malin kombinationen av att träffa alla fantastiska patienter, arbeta med ett kvalificerat hantverk och det nära samarbetet med kompetenta kollegor. 
– Det viktigaste i mitt jobb är att se till att alla patienter känner sig väl omhändertagna, blir friska i munnen och erbjuds en tandvård med hög kvalitet. 
Malin ser ljust på framtiden och hoppas att det nära samarbetet mellan allmän- och specialisttandvården fortsätter och även fördjupas. Hon kommer att fortsätta måna om att Aqua Dental även framtiden lägger stor vikt vid kvalitet och patientsäkerhet.

 

Jobbar du redan på Aqua Dental?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@aquadental.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor