Aqua Dental logotype

Ellinore Slotte

Servicecenter


Ellinore Slotte började arbeta på Aqua Dentals servicecenter i september 2016. Innan hon började hos oss hade hon arbetat med olika typer av försäljning i några år och för att sedan utvecklas inom service gick hon vidare till att jobba för ett spa i Stockholm. Efter ett tips från en väns släkting sökte hon sig till Aqua Dental där hon skulle fokusera på service men även använda sig av sina tidigare kunskaper inom försäljning. 

För Ellinore är det bästa med arbetet på Aqua Dental den dagliga kontakten med patienterna, det gör att ingen dag är exakt den andra lik.
– Jag är väldigt positivt överraskad när det kommer till att jobba med just tandvård. Jag såg detta som en stor utmaning då jag mer eller mindre inte visste någonting om den biten. Det som är spännande är att jag därför lär mig något nytt nästan varje dag och jag känner mig aldrig färdiglärd. Att jag har helt fantastiska kollegor är självklart ett stort plus! 

Det Ellinore tycker är viktiga egenskaper i hennes jobb är lösningsorienterad, social och att man brinner för service. För henne är det viktigt att se varje individ och att alltid anstränga sig för att personen hon pratat med ska komma ihåg det fantastiska bemötande hen fått. 

Framtiden på Aqua Dental ser Ellinore som ljus. Företaget fortsätter växa.
– Det händer hela tiden mycket inom Aqua Dental vilket gör att man har möjlighet att utvecklas inom företaget. 

Jobbar du redan på Aqua Dental?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@aquadental.se