Aqua Dental logotype

Lisa Linder

Custumer success manager

Lisa Linder började på Aqua Dental i april 2015. Då hade Aqua Dental precis genomgått ett ägarbyte och tandläkarkedjan hade satt upp en ny inriktning och nya mål. Hon hade innan Aqua Dental arbetat som ansvarig för service inom detaljhandel, men ville nu ta steget vidare för att fördjupa sig inom service. 
– Jag började på Aqua Dental för att det lät som en spännande möjlighet att utvecklas inom serviceyrket. Jag började arbeta i servicecentret och tillbringade mycket tid i telefon, säger Lisa.

Sedan dess har Lisa vuxit tillsammans med företaget. Hon tog efter något år klivet till team leader för servicecentret och har sedan dess gått vidare till att arbeta mer administrativt med både personal och patienter. I dag har Lisa ansvar för att de praktiska sakerna ska fungera  i det dagliga arbetet. 

Det bästa med arbetet på Aqua Dental är enligt Lisa att hon ständigt fortsätter utvecklas och lär sig nya saker. Aqua Dental växer snabbt och det har gjort att Lisa har vuxit tillsammans med företaget. I en expansiv fas händer det mycket och Lisa är lösningsorienterad vilket gör att hennes arbetsuppgifter varierar. 
– Jag tycker det är roligt att kunna lösa problem. Att veta hur man ska hantera situationen om något går snett. Jag får lära mig nya saker hela tiden och det är roligt att känna att jag är duktig på mitt jobb.

Det allra viktigaste för Lisa är att se till att alla mår och har det bra. Hon vill även vara snabb i hanteringen av alla ärenden som landar på hennes bord. 
– Det är viktigt för mig att arbeta effektivt och ambitionen är att försöka lösa saker på en gång och inte låta något ligga. 
Hon fortsätter:
– Framtiden på Aqua Dental är ljus och spännande! I och med att vi växer och expanderar så växer även min roll inom företaget. Jag får nya arbetsuppgifter och får lära mig nya spännande saker. Här har jag möjlighet att ta ansvar och utvecklas både personligt och yrkesmässigt. 

Jobbar du redan på Aqua Dental?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@aquadental.se